Nej, dette er heldigvis ikke en irriterende artikel, der handler om, hvordan der er en masse ting, du gør forkert som mor. Det er til gengæld en kærlig påmindelse om, at der er nogle ting, man simpelthen glemmer at tænke på, fordi man har en klar og ny prioritering og også lidt fordi, at man render rundt med ammehjerne. Det kan være, at du kan nikke anerkendende ”ja” til, at du også har glemt nogle af de nogle af de ovenstående ting.

 

Du kan blive gravid igen

Der kommer et tidspunkt, hvor man begynder at kunne blive gravid igen. Man får naturligvis en ”advarsel” i det, at ens menstruation kommer tilbage. Men det er klart, at der går noget tid, før man kan føle sig klar til at have sex igen efter fødsel, og man har måske faktisk slet ikke overskuddet. Men når det begynder at komme tilbage, så skal du altså huske at bruge kondom, hvis du ikke lige er klar til at blive mor igen. Shop i dag kondomer på nettet, så du er klar til action.

 

Lav dine bækkenbundsøvelser

Det er en voldsom oplevelse at føde, og ens krop gennemgår helt utrolige ting, som man næsten ikke kan forstå, der kan lade sig gøre. Derfor er det også klart, at det er noget, man kan mærke på sin krop, og man gennemgår mange forandringer. Du er blandt andet blevet lidt mere slap ”dernede”, fordi der er kommet et menneske ud af dig. Hvis det er noget, der går dig på (f.eks. i forbindelse med at holde på vandet), så skal du huske at lave dine bækkenbundsøvelser.

 

Du skal også prioritere dig selv

Når man lige er blevet forælder, så handler verden om én ting og kun en ting. Sådan er det i hvert fald normalt, at man har det. Det er ikke fordi, det er forkert, hvis man har det anderledes, men uanset så er der en ting, der er sikkert. Selvom der er et nyt lille væsen, hvis overlevelse er afhængig af dig, så skal du huske at prioritere dig selv, hvis du får muligheden for det. Det kan være, at du kan få din kæreste, søster eller mor til at passe dit barn et par timer, mens du tager en lur, går til frisøren eller gør noget andet, du har brug for.